Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor

Acest anunț este inactiv.
33.980 €

Detalii

  • ID Anunț: # 108207

  • Adăugat la: 22:06, 18.09.2023

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 38

  • An construcție 2003

  • Etaj 10 și peste

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 265

Descriere

Apartamentul are nevoie de imbunatatiri, deci fi-ti pregatiti.

Oportunitate de a achizitiona un apartament, cu 2 camere decomandate, situat intr-o zona linistita si accesibila din Sibiu, in apropierea zonei Turnisor. Cu o suprafata totala de 53 mp si o suprafata utila de 38 mp.

Construit in anul 2003 intr-un imobil cu regim de inaltime de P+4E+M, acest apartament este situat la mansarda, pe doua nivele, ceea ce ii confera un farmec aparte. Primul nivel gazduieste un living open space cu bucataria, o zona generoasa si primitoare, perfecta pentru petrecerea timpului cu familia si prietenii. Accesul la cel de-al doilea nivel se face pe o scara interioara foarte rezistenta cu structura metalica, trepte si balustrada din lemn, unde se afla un dormitor foarte luminos si o baie cu cada.

Apartamentul este echipat cu centrala termica proprie cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi interioare celulare cu sticla, gresie, faianta in bucatarie si baie, parchet laminat. Toate acestea asigura confortul si siguranta locatarilor.

Situat intr-o zona de interes a orasului, acest imobil are in apropiere spatii comerciale, biserica, unitati bancare, farmacii, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun si statie de taxi. Aceasta proprietate necesita renovare si este pretabila atat pentru a fi locuita cat si pentru investitie.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16795

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16795

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-1 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-2 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-3 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-4 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-5 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-6 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-7 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-8 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-9 Apartament cu 2 camere decomandate la mansarda in Turnisor-10
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.