Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu

Acest anunț este inactiv.
58.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22794

  • Adăugat la: 07:42, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 48

  • An construcție 1970

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 31

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate in cartierul Strand din Sibiu. Locuinta se afla la parterul inalt al unui imobil construit in anul 1970.

Apartamentul are suprafata utila de 48 mp si este compus din hol la intrare, bucatarie separata, camera de zi , dormitor cu acces pe balcon si baie ce dispune de geam de aerisire.

Ca si imbunatatiri locuinta dispune de centrala proprie cu calorifere de otel, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geamuri termopan.

Este situat intr-o zona foarte frumoasa, linistita, cu mult spatiu verde, cu acces facil la magazine, locuri de joaca pentru copii, parcuri, mijloace de transport in comun, unitati de invatamant, farmacii.

Apartamentul se vinde complet mobilat si partial utilat la pretul de 58.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22966

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-1 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-2 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-3 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-4 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-5 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-6 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-7 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-8 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Strand Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.