Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei

Acest anunț este inactiv.
36.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 46366

  • Adăugat la: 08:52, 17.09.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 58

  • An construcție 2016

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 13

Descriere

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare cu o suprafata utila de 58 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil cu predare in decembrie amplasat pe o strada pavata si iluminata public unde regimul de inaltime nu depaseste doua etaje. COMISION ZERO!
Acesta este foarte bine compartimentat pentru a beneficia de un confort sporit si existand posibilitatea amenajarii a doua dormitoare in caz de nevoie.
Locuinta este compusa din hol la intrare unde exista un loc special lasat pentru un dressing living de 17 mp bucatarie de 10 mp foarte usor de amenajat dormitor de 15 mp ( atat din dormitor cat si din living se poate iesi in balconul de aproximativ 8 mp ) baie de 6.5 mp si inca un hol de 3 mp.
Stadiul de predare este de alb ( se poate preda si la cheie daca se doreste ) cu: centrala termica individuala marca Bosh calorifere din otel usa metalica la intrare tamplarie PVC marca Salamander cu 3 foi de sticla si 5 camere usi interioare de la Deko Doors prize intrerupatoare pereti tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba toate utilitatile racordate.
Apartamentul se vinde la pretul de 36.500 euro cu un loc de parcare gratuit se poate achizitiona prin credite bancare fara costuri suplimentare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4316 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-1 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-2 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-3 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-4 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-5 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-6 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-7 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-8 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-9 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-10
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.