Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand

49.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7902

  • Adăugat la: 10:59, 29.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 52

  • An construcție 2007

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 101

Descriere

De vanzare apartament confort I compus din 2 camere decomandate, balcon si acces la un pod generos care se intinde pe toata suprafata apartamentului de 62 mp totali, acesta este localizat in zona Strand din Sibiu, la etajul 4 al unui imobil edificat din caramida in anul 2007.

Imobilul dispune de izolatie termica si fonica la exterior, acoperis din tigla, zona in care este pozitionat este foarte linistita, cu locuri de parcare si multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii si acces facil catre gradinite, scoli, spatii comerciale, farmacii, banci, biserica, benzinarii, statii de autobuz sau taxi.

Aceasta locuinta dispune de o compartimentare ideala a spatiului util, si anume: hol foarte spatios la intrare de unde se face accesul in restul incaperilor: 2 camere decomandate dintre care una are acces la un balcon deschis, baie dotata cu obiecte sanitare, cada si aerisire naturala, bucatarie cu loc de luat masa, toate acestea sunt complet mobilate si utilate cu masina de spalat rufe, aragaz si frigider.

Avantajul major al acestei locuinte este dat de podul de deasupra apartamentului, aici viitorii cumparatori pot sa isi amenajeze spatiu locuibil cu un minim de investitie iar in holul de la intrare exista posibilitatea amplasarii unei scari fixe cu ajutorul careia sa se faca legatura intre cele doua nivele.

Apartamentul este foarte calduros si luminos, prezinta taxe foarte mici la utilitati, dispune de izolatie termica si fonica la exterior, instalatii sanitare si electrice, geamuri termopan, usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, gresie, faianta, parchet laminat, usi din lemn la interior, interfon, acces cablu tv si internet cu fibra optica, pereti zugraviti cu lavabila.

Proprietatea se vinde complet mobilata la pretul de 49.900 euro, exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18464

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-1 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-2 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-3 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-4 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-5 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-6 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-7 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-8 Apartament cu 2 camere decomandate balcon si pod in zona Strand-9

49.900 €

Lupu Andreea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.