Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu

Acest anunț este inactiv.
34.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21332

  • Adăugat la: 07:45, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 36

  • An construcție 2007

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 92

Descriere

Apartament de vanzare in Sibiu zona Terezian, compus din 2 camere, cu o suprafata totala de 43 mp din care 36 mp utili, distribuiti pe doua nivele intr-un imobil construit in anul 2007.

Locuinta este compusa din bucatarie open space cu livingul si baie, iar accesul catre dormitor se face cu ajutorul unor scari din lemn.

Acesta dispune de imbunatatiri precum centrala termica cu incalzire prin calorifere, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, pereti zugraviti cu lavabila, gresie, faianta si nu numai.

Locuinta este amplasata in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun care fac legatura cu tot orasul, de asemenea si de magazine alimentare, scoli si gradinite.

Acesta se vinde complet mobilat si utilat si va ofera posibilitatea unei mutari imediate in locuinta, pretul de vanzare este de 34000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22844

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-1 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-2 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-3 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-4 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-5 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-6 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Terezian din Sibiu-7
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.