Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu

55.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5010

  • Adăugat la: 10:11, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 45

  • An construcție 1980

  • Etaj 4

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 60

Descriere

Apartament cu 2 camere, de vanzare in zona Dioda din Sibiu, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje ce dispune de interfon la intrarea in scara si izolatie fonica si termica la exterior.

Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa avand suprafata utila de 45 mp si compusa: dintr-un living cu iesire pe balconul inchis in termopan, dormitor, bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, doua spatii pentru depozitare si 2 holuri.

Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: parchet din lemn masiv, usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel, iar acoperisul imobilului este terasat fiind recent renovat cu membrana din cauciuc avand garantie pe 30 ani.

Zona in care este amplasat acest apartament este una din cele mai bune zone ale orasului, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public cum ar fi: scoli, farmacii, gradinite, magazine alimentare, piata agro-alimentara, Biserica, statie de taxi si autobuz, parcuri, banca comerciala.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 55000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19256

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-1 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-2 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-3 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-4 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-5 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-6 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-7 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-8 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Dioda din Sibiu-9

55.000 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.