Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos

55.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 58295

  • Adăugat la: 11:55, 22.11.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 47

  • An construcție 1930

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 370

Descriere

Apartament cu 2 camere la casa in Sibiu zona Orasul de Jos de vanzare, cu o suprafata utila de 47 mp si este pretabil a fi utilizat atat in scop rezidential cat si in scop comercial, in curtea comuna avand locatia inca doua spatii comerciale si fiind pozitionat intr-o zona cu puternic impact economic, in imediata apropiere de autogara Atlassib, gara, Promenada Mall si Centrul Istoric al orasului.
Apartamentul are o suprafata construita de 55 mp compartimentati astfel: un dormitor de 12 mp mobilat si utilat cu TV, o sufragerie de 16 mp mobilata, o baie de serviciu, o bucatarie de 12 mp mobilata si utilata cu frigider, aragaz si cuptor electric si o baie cu geam de aerisire, cada mare, vas de toaleta, chiuveta si masina de spalat rufe.
Incalzirea apartamentului se face cu convectoare iar geamurile sunt din termopan cu rama de aluminiu. Imobilul nu este monument istoric, iar apartamentul are doua geamuri la strada principala fiind pretabila investitia in facilitarea accesului direct din strada si utilizarea spatiului in scop comercial.
Apartamentul dispune de o curte de 10 mp delimitata de curtea comuna printr-un perete si de un pod foarte inalt, fiind pretabila investitia pentru a mai obtine aproximativ 40 mp utili.
Pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a stabili o vizionare a apartamentului nu ezitati sa ma contactati.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P12631

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-1 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-2 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-3 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-4 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-5 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-6 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-7 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu Orasul de Jos-8

55.000 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.