Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos

66.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7774

  • Adăugat la: 11:11, 12.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 54

  • An construcție 1939

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 72

Descriere

Apartament renovat, cu 2 camere de vanzare in Sibiu situat in zona istorica a orasului in apropiere de Piata Cibin, cu o suprafata totala de 65 mp, pozitionat la parterul unei case cu un singur nivel ( parter + pod ) construita in anul 1939, ce ofera posibilitatea de extindere si amenajare mansarda.

Locuinta este foarte luminoasa si armonios compartimentata la interior, compusa la intrare din hol, 2 camere cu suprafata de 23 mp si respectiv 17 mp, bucatarie inchisa cu loc de luat masa si baie spatioasa cu cada si aerisire naturala.

Apartamentul are vedere catre curtea interioara si strada, este insorit in a doua parte a zilei avand orientare vestica, separat de imobil se poate achizitiona si un spatiu pentru depozitare cu garaj unde viitorul proprietar o sa aiba posibilitatea parcarii unui autovehicul si amenajarii unui loc de joaca pentru copii sau o filigorie pentru petrecerea timpului liber.

Aceasta locuinta a fost finisata si renovata iar printre imbunatatiri si dotari dispune de: usi la interior schimbate, a fost aplicata gresia si faianta in hol, baie si bucatarie, parchet laminat in camere, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, instalatii electrice si sanitare noi, iar la exterior a fost schimbata tamplaria din lemn cu geamuri termopan cu tamplarie Pvc, pervaze si plase anti-insecte, obloane din lemn masiv, usa metalica de acces, izolatie termica si fonica exterioara, acoperisul renovat, iar locuinta dispune de contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ).

Valoarea apartamentului este de 66000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22124

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-1 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-2 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-3 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-4 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-5 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-6 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-7 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-8 Apartament cu 2 camere de vanzare 54 mp utili Sibiu Orasul de Jos-9

66.000 €

Floricu Marian

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.