Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu

450 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4897

  • Adăugat la: 10:03, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 55

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 42

Descriere

Apartament modern mobilat si utilat cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Trei Stejari, situat la etajul 2 din 2 intr-un imobil construit in anul 2017 cu doar 6 apartamente si dispune de video interfon la intrare.

Locuinta are suprafata utila de 55 mp compusi dintr-un living open space cu bucataria, un dormitor spatios, o baie cu cada si geam pentru aerisire.

Ca si dotari detine centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, usa din metal la intrare.

Imobilul este situat la doar 15 minute mers pe jos fata de Centrul Istoric al Sibiului, in imediata apropriere sunt magazine, scoli, mijloace de transport in comun si alte puncte de interes public.

Apartamentul se inchiriaza la pretul de 450 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19839

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-1 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-2 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-3 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-4 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-5 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-6 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-7 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-8 Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Trei Stejari din Sibiu-9

450 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.