Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC

Acest anunț este inactiv.
320 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8444

  • Adăugat la: 14:24, 04.12.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 48

  • Etaj 3

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 30

Descriere

Apartament cu 2 camere complet mobilate si utilate, cu o suprafata utila de 48 mp, de inchiriat in zona Calea Dumbravii CEC din Sibiu, una din cele mai exclusiviste zone.

Locuinta este situata la etajul intermediar 3 din 4 al unui bloc edificat in anul 1980. Apartamentul este compus din camera de zi mobilata si utilata, bucatarie inchisa mobilata si utilata modern, dormitor cu mobilier din lemn masiv.

Locuinta dispune de tot confortul de care poate dispune un apartament, avand aragaz,, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si uscator, Tv.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica proprie cu calorifere de otel, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, tamplarie PVC cu geamuri termopan.

In apropiere sunt mijloace de transport in comun, unitati de invatamant, magazine, farmacii, statie de taxi.

Pretul de inchiriere pentru acest apartament este de 320 euro luna + garantie!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22303

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-1 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-2 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-3 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-4 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-5 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-6 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-7 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-8 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii CEC-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.