Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret

40.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4993

  • Adăugat la: 10:10, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 68

  • An construcție 2015

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 53

Descriere

Taboo Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere decomandate, situat la mansarda construita din caramida Porotherm in anul 2015, in zona Lazaret din Sibiu.

Compus din living, dormitor spatios care poate fi compartimentat in 2 camere, bucatarie, hol si baie, poate fi alegerea ideala pentru cei care doresc mai mult spatiu la un pret redus, asta deoarece apartamentul beneficiaza de o suprafata utila de 68 mp.

Din punct de vedere al imbunatatirilor locuinta are usa de metal la intrare, usi de lemn si PVC la interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC si ferestre velux din lemn la etaj, parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel.

Imobilul este situat intr-o zona ce ofera cu usurinta accesul la fabricile Compa, Billstein si alte centre industriale din zona, in vecinatate se afla statii de autobuz, statii de taxi, farmacii, magazine alimentare si alte puncte de interes public.

Pretul de vanzare al mansardei este de 40.000 euro, existand varianta de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19416

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-1 Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-2 Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-3 Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-4 Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-5 Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-6 Apartament cu 2 camere 68 mp utili de vanzare in zona Lazaret-7

40.000 €

Mitea Carmen

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.