Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric

Acest anunț este inactiv.
60.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6435

  • Adăugat la: 10:36, 10.09.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 54

  • An construcție 2007

  • Etaj 2

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 35

Descriere

De vanzare apartament cu 2 camere in Sibiu Centrul Istoric, situat la etajul 2 din 2 al unui imobil construit in anul 2007 cu o suprafata utila de 54 mp si 60 mp de curte aferenta, spatiu in care se pot parca 2 autoturisme.

Locuinta poate deservi cu succes si o afacere in regim hotelier datorita proximitatii fata de Piata Mare si vederii la Turnul Sfatului din apartament.

Apartamentul este compus din hol la intrare, living, un dormitor, o bucatarie mobilata si utilata si o baie spatioasa cu cada si geam de aerisire, dispune de imbunatatiri precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, parchet, gresie si faianta.

In imediata apropiere a locuintei se afla Piata Cibin, cea mai mare din oras, magazine si supermarketuri, statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi.Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si utilat este de 60.500 euro, pret ce poate fi achitat atat cash cat si prin orice metoda de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21954

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-1 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-2 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-3 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-4 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-5 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-6 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-7 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-8 Apartament cu 2 camere 54 mp utili in Sibiu zona Centrul Istoric-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.