Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu

123.990 €

Detalii

  • ID Anunț: # 55120

  • Adăugat la: 11:52, 13.10.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 107

  • An construcție 2000

  • Etaj 5

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 411

Descriere

TABOO Imobiliare va propune spre vanzare un apartament modern complet mobilat si utilat, cu 5 camere si o suprafata construita de 114 mp din care 107 mp utili, situat la etajul 5 al unui imobil cu regim de P+5, in zona Turnisor din Sibiu.
Cei 107 mp utili ai imobilului sunt desfasurati pe doua nivele, astfel la primul nivel se afla un living luminos cu un balcon, o bucatarie inchisa si balcon, o camara, o baie cu dus si un birou, toate despartite de un hol. Atat dormitorul cat si bucataria de la primul nivel ofera acces spre balcoane proprii. La cel de-al doilea nivel al apartamentului sunt 3 dormitoare, din care unul cu acces spre balcon cu suprafata de 3,91 mp, cea de a doua baie cu cada, o debara si un hol cu scara de lemn.
Ca imbunatatiri acesta dispune de usa de lemn la intrare, usi de lemn si PVC pe interior, parchet laminat, gresie, faianta, plita si cuptor electric, masina de spalat rufe si uscator, masina de spalat vase, centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan cu tamplarie PVC, calorifere din otel, interfon la intrare, aer conditionat, pivnita si pod comun de 40 mp.
Locuinta este situata intr-o zona linistita a orasului oferind o priveliste superba asupra Sibiului, in apropierea punctelor de interes comun cum ar fi statiile de autobuz si taxi, scoli, gradinite, magazine alimentare, farmacii, institutii bancare si alte puncte de interes.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0745.424.548 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P12339

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-1 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-2 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-3 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-4 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-5 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-6 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-7 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-8 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-9 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-10 Apartament 5 camere pod si pivnita de vanzare zona Turnisor in Sibiu-11

123.990 €

Catalin Costea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.