Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie

400 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7955

  • Adăugat la: 14:36, 30.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 72

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 77

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata utila de 72 mp, situat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil cu termosistem la exterior, interfon la scara si doar 2 apartamente pe palier.

Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la scara, usa metalica la intrare, usi de lemn noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie si calorifere de otel.

Zona in care este amplasat imobilul este foarte linistita, in apropiere sunt majoritatea punctelor de interes major ale orasului, unitati de invatamant, banci, magazine, parc statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi.

Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din living generos si luminos, un dormitor matrimonial cu baie proprie si iesire pe balcon, un al doilea dormitor, o baie cu cabina de dus, bucatarie tip open-space complet mobilata si o zona pentru servire a mesei.

Pretul de inchiriere al apartamentului complet mobilat si utilat este de 400 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22203

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-1 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-2 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-3 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-4 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-5 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-6 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-7 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-8 Apartament 3 camere la etajul 2 de inchiriat in Sibiu zona Valea Aurie-9

400 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.