Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor

80.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 23928

  • Adăugat la: 08:52, 26.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 65

  • An construcție 2011

  • Etaj 6

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 8

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona cartierului Turnisor, cu o suprafata utila de 65 mp, este situat la etajul intermediar 6 al unui imobil cu 7 etaje, acesta dispune si de lift.

Locatia imobilului este intr-o zona de constructii noi in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum mijloace de transport in comun, magazine alimentare, institutii bancare si de invatamant, cat si de zona Industriala Vest.

Apartamentul este compus dintr-o zona de living ( acces la un balcon ) cu bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu acces la balcon, un al doilea dormitor, baie cu geam de aerisire si un hol foarte generos.

Locuinta dispune de multiple imbunatatiri, precum pereti zugraviti si tapetati, mobilier de o calitate superioara, bucatarie complet mobilata si utilata ( cuptor electric, plita pe gaz, hota, frigider incorporat in mobilier ), usi de lemn la interior, centrala termica cu incalzire prin calorifere, geamuri termopan din tamplarie PVC, iluminare in intregul apartament pe baza de spoturi, de asemenea beneficiati si de un loc de parcare si de o boxa la subsolul imobilului.Apartamentul se vinde la pretul de 80.000 euro, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23113

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-1 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-2 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-3 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-4 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-5 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-6 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-7 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-8 Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu Turnisor-9

80.000 €

Manda Victor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.