Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei

89.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6609

  • Adăugat la: 10:31, 12.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 76

  • An construcție 1902

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 115

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate complet mobilate si utilate modern, de vanzare in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 91 mp din care 76 mp utili, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil construit din caramida in anul 1902.

Locuinta dispune de tot confortul, avand cuptor electric, plita pe gaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe, TV, dormitorul complet mobilat. Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica proprie cu calorifere de otel, toata instalatia pentru centrala este din cupru, usa de lemn solida la intrare si usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan.

Cel mai mare avantaj il reprezinta zona, aproape de puncte de interes public: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, spatii verzi, Parcul Sub Arini, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Pozitionarea intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.

Accesul din casa scarii se face pe o scara din pietre cioplita manual in forma de spirala. Apartamentul este compus din hol foarte spatios la intrare cu acces catre toate incaperile.

Din hol in partea stanga se afla bucataria open space cu livingul, toata zona fiind mobilata si utilata, continuand pe hol in partea dreapta se afla un dormitor generos mobilat si utilat modern, tot pe hol in partea stanga se afla baia cu geam de aerisire naturala, dotata cu cada si masina de spalat rufe, iar in fata este dormitorul de asemenea foarte generos mobilat si utilat.

Locuinta beneficiaza de izolatie termica de 10 cm la exterior cat si la interior, locuri de parcare gratuite in curtea blocului, dispune de o pivnita de 13 mp iar podul este la comun, care poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare.Pretul de vanzare al acestui apartament superb este de 89.000 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21983

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-1 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-2 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-3 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-4 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-5 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-6 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-7 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-8 Apartament 3 camere decomandate de vanzare pe Bulevardul Victoriei-9

89.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.