Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand

Acest anunț este inactiv.
85.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6450

  • Adăugat la: 15:21, 13.08.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 90

  • An construcție 2007

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 24

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate, mobilat si utilat de vanzare in Sibiu zona Strand, pozitionat la etajul intermediar 4 din 5, cu suprafata totala de 112 mp din care 90 mp utili, situat intr-un imobil construit in anul 2007, locuinta dispune si de un loc de pacare privat cat si de o pivnita.

Suprafata utila de 90 mp a acestui apartament este excelent compartimentata, astfel: la intrarea in locuinta se afla un hol generos, care face accesul spre bucataria inchisa cu loc de luat masa cat si acces la un balcon inchis, camera de zi spatioasa, doua dormitoare, cel matrimonial avand acces la un balcn inchis, spatiu pentru depozitare, baie prevazuta cu cada cat si o baie de servici.

Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona de foarte mare interes, avand acces rapid la toate punctele de interes ale orasului printre care supermarketuri, unitati bancare, farmacii, biserica, locuri de joaca pentru copii, scoli, gradinite, benzinarii, piata agroalimentara, mijloace de transport in comun si in regim de taxi.

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata cu mobilier la comanda in bucatarie si dormitoare. Finisajele sunt refacute in totalitate, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila, parchet laminat in camera de zi, dormitoare si hol, gresie si faianta in bucatarie si baie, usa metalica de acces, usi de lemn la interior, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel.Apartamentul se vinde la pretul de 85.000 euro, poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21958

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-1 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-2 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-3 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-4 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-5 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-6 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-7 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-8 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.