Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei

Acest anunț este inactiv.
61.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8457

  • Adăugat la: 11:27, 06.12.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 75

  • An construcție 2016

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 36

Descriere

Apartament de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu loc de parcare, 3 camere decomandate cu o suprafata totala de 100 mp, situat la etajul 2 cu pod mansardabil. Strada pe care se afla acest imobil este pavata si iluminata.

Locuinta dispune de o suprafata utila de 75 mp la care se mai adauga si 2 balcoane cu acces din camera de zi si din dormitor.

Acesta este compus din hol, camera de zi cu iesire pe balconul deschis de 6 mp, bucatarie separata, doua dormitoare si doua bai. Accesul in pod se face direct din holul apartamentului, cu posibilitate de mansardare.

Imobilul se afla intr-o zona retrasa fata de agitatia cotidiana si in acelasi timp aproape de punctele de interes comun, magazine, farmacii si multe altele.

Apartamentul este intabulat si se preda la stadiul de alb cu usi la interior, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geamuri termopan QFort, centrala termica Bosch cu calorifere de otel, iar peretii sunt zugraviti cu lavabila alba.

Apartamentul se vinde la pretul de 61.500 euro, 1 loc de parcare gratuit si se poate achizitiona prin orice forma de creditare bancara.TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22311

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-1 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-2 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-3 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-4 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-5 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-6 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-7 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-8 Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu Calea Cisnadiei-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.