Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu

Acest anunț este inactiv.
68.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7959

  • Adăugat la: 15:36, 24.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 69

  • An construcție 2019

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 60

Descriere

De vanzare in Selimbar la stadiul de cheie apartament cu 3 camere decomandate si curte proprie de 35 mp, pozitionat pe parterul inalt al unui imobil tip vila compus din Parter + 2Etaje si doar 12 apartamente ce dispun de locuri proprii de parcare.

Apartamentul are 69 mp utili si este compus din camera de zi cu bucatarie si acces pe balcon cu suprafata de 35 mp, 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp si respectiv 12 mp, o baie cu geam de aerisire, toaleta de servici si hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.

Locuinta este la stadiul de cheie si dispune de usa de acces metalica, usi de lemn la interior, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila alba, prize si intrerupatoare, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare montate, centrala termica in condensatie cu calorifere din otel, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, contorizari individuale si contoare montate pentru gaz, curent si apa.

Datorita bunei orientari o sa aveti ocazia achizitiei unui apartament calduros si insorit, cu taxe reduse la utilitati si o sa beneficiati de o compartimentare utila pentru o familie obisnuita sau pentru investitie ( inchiriere in regim hotelier sau pe termen lung ).

Pretul acestei proprietati este de 68000 euro cu un loc de parcare inclus, se poate achizitiona si prin accesarea unui credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22206

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-1 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-2 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-3 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-4 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-5 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-6 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-7 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-8 Apartament 3 camere decomandate 35 mp gradina de vanzare in Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.