Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei

81.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22703

  • Adăugat la: 09:33, 01.07.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 81

  • An construcție 2015

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 58

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate, etaj intermediar 1 cu balcon si loc de parcare privat, de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 81 mp si balcon acoperit de 6 mp, construit in anul 2015 din caramida, cu izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrare.

Apartamentul este compus din hol foarte spatios la intrare cu acces catre toate incaperile, bucataria deschisa cu livingul, mobilata si utilata cu loc de servit masa cu o suprafata utila de 31,30 mp, livingul complet mobilat si utilat cu iesire pe balcon, dormitorul matrimonial cu dressing mobilat si utilat modern cu o suprafata utila de 18 mp, dormitorul al doilea este mobilat si utilat cu o suprafata utila de 14 mp, baia cu geam de aerisire naturala, dotata cu cada, baia de serviciu a fost transformata intr-un spatiu pentru depozitare, racordurile sunt inca pe pozitii si poate fi transformata ulterior in baie.

Locuinta dispune de tot confortul, avand cuptor electric, plita pe gaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe cu uscator, televizoare, toate electrocasnicele sunt de foarte buna calitate.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica proprie cu calorifere de otel, usa de metal solida la intrare si usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan.

Ce poate fi mai simplu decat sa ajungi acasa fara grija gasirii unui loc de parcare, si totusi o siguranta pentru autovehicul avand loc de parcare privat, sa ai un apartament la etaj intermediar cu costuri la utilitati asemenea unei garsoniere.

Toate acestea la pretul de 81.500 euro, putand fi achizitionat atat prin plata cash cat si prin orice metoda de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22955

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-1 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-2 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-3 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-4 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-5 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-6 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-7 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-8 Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei-9

81.500 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.