Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida

79.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9313

  • Adăugat la: 12:37, 03.07.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 80

  • An construcție 2019

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 92

Descriere

Noul proiect Apollo Residence Berceni este amplasat in zona de Sud a Capitalei, in imediata apropiere a statie de metrou Dimitrie Leonida. Ansamblul se desfasoare pe o suprafata de 16.000 mp, compus din 11 imobile de locuinte mixte cu regim de inaltime P+5E+EM+E.

Zona in care este amplasat ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida, dar si la centrele comerciale din zona.

Vecinatati: Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, La Strada Mall, Mega Image, Penny Market, centru comercial Sun Plaza, institutii de invatamant si spitalicesti din zona.
Apartamentul propus spre vanzare dispune de o suprafata utila toata de 79.70 mp, cu o compartimentare decomandata si este impartita astfel: camera de zi luminoasa cu suprafata de 21.30 mp, bucatarie separata, doua bai, doua dormitoare generoasa, un hol de intrare spatios ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, toate acestea sunt insotite de 3 balcoane ale caror suprafata insumeaza 12.50 mp.

Locuinta dispune de finisaje deosebite: centrala termica proprie 24 kW, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet laminat de 8 mm, radiatoare din otel, glafuri interioare si exterioare, tamplarie PVC 5 camere Veka si videointerfon.

Noul imobil respecta cele mai exigente norme de constructie, structura de rezistenta este realizata pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, la peretii exteriori dar si pentru ce interiori se foloseste caramida tip Porothem, izolat exterior cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 79.500 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.


Bonus: un loc de parcare dezmembrat si o unitate de aer conditionat!

Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-1 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-2 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-3 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-4 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-5 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-6 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-7 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-8 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-9 Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, metrou dimitrie leonida-10

79.500 €

Robert Craciun

Pe site din 2019

POPEȘTI LEORDENI, județ ILFOV
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.