Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei

Acest anunț este inactiv.
54.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 20800

  • Adăugat la: 12:40, 06.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 46

  • An construcție 1980

  • Etaj 3

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 62

Descriere

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 56 mp, situat la etajul intermediar 3 din 5 intr-un bloc izolat termic.

Este foarte spatios si este compartimentat astfel: la intrare un hol cu intrare in bucataria inchisa, tot din acest hol se intra intr-una din camere iar pe langa acestea se afla o baie, o sufragerie spatioasa si un dormitor.

Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2013 si beneficiaza de gresie, faianta, parchet, centrala termica, usa metalica la intrare, geamuri termopan, usi de lemn moderne in interior, calorifere otel.

Imobilul este intr-o stare foarte buna si are posibilitate de a se vinde complet mobilat si utilat ( aragaz, hota, frigider, masina de spalat, mobila bucatarie facuta la comanda si nu numai ).

Este foarte aproape de piata agroalimentara, farmacii, banci, scoli, gradinite si la doar 10 minute de mers pe jos de centrele comerciale.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 54900 euro negociabil, putand fi achizitionat prin orice tip de credit.

Este liber de sarcini!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22732

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-1 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-2 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-3 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-4 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-5 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-6 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-7 Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei-8
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.