Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central

135.999 €

Detalii

  • ID Anunț: # 70302

  • Adăugat la: 14:23, 25.11.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 65

  • An construcție 1976

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 55

Descriere

Apartament cu 3 camere, 2 balcoane ,2 bai ,de vanzare, situat la etajul 4 al unui imobil de 4 etaje, cu izolatie exterioara, interfon la intrare si locuri de parcare in proximitate.
Suprafata totala construita de 90,8 mp este distribuita printr-o compartimentare practica si moderna, astfel ca apartamentul este format dintr-un living mobilat cu canapea,fotolii si biblioteca cu TV tip plasma,din aceasta incapere avem acces si pe balconul de 4 mp al apartamentului, balcon care se poate amenaja cu mobila specifica pentru exterior, obtinand astfel un loc perfect pentru relaxare. Bucataria este tip open space mobilata modern, utilata cu masina de spalat vase incorporata in mobila, aragaz , hota, frigider si dotata cu zona de luat masa. Dormitorul matrimonial mobilat cu un pat specific si noptiere, acesta avand si o zona special dedicata pentru dressing. Cel de-al doilea dormitor este mobilat cu un dulap tip biblioteca si canapea, iar baia este si ea mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice si cada, iar a 2-a baie este dotata cu masina de spalat rufe cu uscator.
Ca si imbunatatiri de care beneficiaza acest apartament, mentionam: usa metalica la intrare, geamuri si usi termopan cu tamplarie PVC, parchet de fag, gresie, faianta, centrala termica si calorifere.
Zona in care se afla aceasta proprietate este o zona linistita,in plina dezvoltare, fiind la 10 minute distanta de piata agroalimentara Transilvania,si la 15 minute de centrul istoric al orasului.
Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata si dispune de pivnita individuala aferenta de 9 mp.
Utilitati si dotari:
- bucatarie mobilata, utilat cu aragaz, hota, frigider,masina de spalat vase ( incorporat in mobila ),cafetiera.;
- living mobilat,TV cu plasma;
- utilitati: curent electric, apa, canalizare, catv;
- mobilat: complet;
- interfon, acoperis
- contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric.
Finisajele interioare: usa intrare metal; usi interioare lemn; tamplarie ferestre pvc termopan; podele parchet de fag.
Va asteptam la vizionare!

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P13733

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-1 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-2 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-3 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-4 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-5 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-6 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-7 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-8 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-9 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-10 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-11 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-12 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-13 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-14 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-15 Apartament 3 camere de vanzare 2 bai 2 balcoane mobilat Sibiu Central-16

135.999 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.