Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron

240 €

Detalii

  • ID Anunț: # 58053

  • Adăugat la: 17:44, 07.04.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 65

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 94

Descriere

Apartament decomandat de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron. Apartamentul dispune de 3 camere decomandate și un balcon, o suprafață totală de 78 mp din care 65 mp utili, situat la etajul intermediar 3 într-un imobil de tipul P+4 etaje.
Locuința are o compartimentare eficientă: accesul se face într-un hol de unde se poate intra în toate camerele și în bucătăria separată.
Ca și finisaje apartamentul dispune de vopsea lavabilă pe pereți în camere, parchet pe podea, în bucătărie este faianță pe pereți și parchet pe podea, iar în baie faianță și gresie . Ușa de acces în locuință este din metal, ușile interioare din lemn, iar ferestrele sunt termopan cu tâmplărie PVC.
Apartamentul dispune și de centrală proprie și calorifere.
Imobilul în care se situează locuința este aplasat într-o zonă foarte bună dar totodată foarte liniștită din Sibiu fiind ferit de străzile principale din zonă, dar în același timp fiind foarte aproape de acestea. Are în apropierea sa numeroase puncte de interes cum ar fi: magazine, restaurante, farmacii, instituții bancare, mijloace de transport în comun.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12607 si contactati agentul de vanzari Philipp Olteanu la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-1 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-2 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-3 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-4 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-5 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-6 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-7 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-8 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-9 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-10 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-11 Apartament 3 camere de închiriat în Sibiu zona Vasile Aaron-12

240 €

Philipp Olteanu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.