Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii

90.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7537

  • Adăugat la: 15:44, 08.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 63

  • An construcție 2009

  • Etaj 2

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 101

Descriere

Cauti o locuinta finisata si intabulata, intr-o zona de maxim interes, complet mobilata si utilata, unde te poti muta imediat?

Va propunem spre vanzare un apartament la vila compus din 3 camere, baie generoasa si balcon, cu o suprafata totala de 88 mp, cu doar 2 apartamente pe palier, loc de parcare in curte ( inclus in pret ), pozitionat la etajul intermediar 2 din 3 al unei constructii edificate in anul 2009 in cea mai apreciata si cautata zona din Sibiu, Calea Dumbravii ( Piata Prahovei ).

De la acest imobil, viitorii proprietari au acces imediat la o multime de magazine, biserica, locuri de joaca pentru copii, benzinarie, piata agro-alimentara, banci, farmacii, scoli, autobuze si statii de taxi ceea ce confera acestora un trai linistit.

Locuinta este foarte calduroasa si luminoasa, beneficiaza de termosistem la exterior, foarte insorita pe parcursul zilei, dispune de o compartimentare foarte utila astfel: la intrare se afla un hol din care se face accesul intr-un dormitor si un living de tip open-space cu bucataria, in continuare este un al doilea hol care face legatura cu o baie prevazuta cu aerisire naturala si cada si un alt dormitor care are iesire pe un balcon deschis cu o priveliste foarte frumoasa.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, este amenajat cu mult bun gust, avand mobila la comanda si electrocasnice de cea mai buna calitate: frigider, cuptor, plita si hota electrice, printre alte imbunatatiri amintim: pereti zugraviti cu lavabila, izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi noi din lemn la interior, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, acces cablu tv, internet prin fibra optica si interfon.

Acest apartament se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 90.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22108

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-1 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-2 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-3 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-4 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-5 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-6 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-7 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-8 Apartament 3 camere cu loc de parcare de vanzare Sibiu Calea Dumbravii-9

90.000 €

Lupu Andreea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.