Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand

Acest anunț este inactiv.
82.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8455

  • Adăugat la: 10:49, 31.01.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 74

  • An construcție 2007

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 65

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate, 2 bai, garaj, de vanzare in Sibiu zona Strand, acesta este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime redus P+2, dispune de o suprafata utila de 74 mp, constructie anul 2007.

Dispune de imbunatatiri precum tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare in apartament; instalatie de incalzire prin pardosea, usi de lemn la interior, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, casa scarii este amenajata foarte frumos.

Apartamentul se vinde la cheie, nemobilat, garajul intabulat se afla intr-o curte privata.

Pozitionarea intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol din care se face accesul catre toate incaperile, doua dormitoare, bucatarie open space cu livingul, baie de servici si baia cea mare dotata cu cada si geam de aerisire naturala.

Apartamentul se vinde la pretul de 82.000 euro, poate fi achizitionat si prin creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22310

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-1 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-2 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-3 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-4 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-5 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-6 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-7 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-8 Apartament 3 camere 74 mp utili cu garaj de vanzare in Sibiu Strand-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.