Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric

129.999 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7504

  • Adăugat la: 09:24, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 130

  • An construcție 1940

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 64

Descriere

Oportunitate! Apartament pretabil regim hotelier de vanzare cu 3 camere, 3 bai si 3 holuri, in Centrul Istoric din Sibiu.

Este situat la parterul unei cladiri solide, are o suprafata utila de 130 mp si mai beneficiaza de 2 spatii pentru depozitare in suprafata utila de 30 mp intabulate pe cartea funciara.

Apartamentul a fost renovat recent cu materiale de cea mai buna calitate, instalatia electrica si sanitara a fost schimbata, iar din punct de vedere al compartimentarii, este format din 3 studiouri fiecare avand baie si bucatarie proprie.

Locuinta este perfecta atat pentru locuit cat si pentru inchiriere in regim hotelier in apropiere de numeroase restaurante, terase, centrul istoric, institutii administrative, educative si financiare si nu numai.

Se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 129999 euro, este liber de sarcini, predare imediata dupa vanzare.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22119

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-1 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-2 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-3 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-4 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-5 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-6 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-7 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-8 Apartament 3 camere 3 bai pretabil afacere de vanzare Centrul Istoric-9

129.999 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.