Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero

41.990 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21179

  • Adăugat la: 10:33, 25.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 55

  • An construcție 2019

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 32

Descriere

Super oferta, profita de ea!

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate si 2 bai, cu o suprafata de 65 mp totali, in Sibiu pe Calea Cisnadiei, situat intr-o locatie de exceptie cu verdeata, aer curat, departe de zgomotul si agitatia orasului unde atat copiii cat si adultii se pot bucura de un mediu de viata sanatos.

Locuinta are o suprafata utila de 55 mp si este alcatuita dintr-un living care beneficiaza de foarte multa lumina naturala, bucatarie, doua dormitoare suficient de generoase in dobandirea unui mediu relaxant si doua bai, una dintre ele avand geam de aerisire.

In realizarea constructiei s-au folosit materiale de calitate superioara precum caramida Porotherm de 20 cm la exterior, izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm, acoperis din tigla, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, pereti tencuiti, gletuiti si finisati cu un strat de lavabila, sape elicopterizate, centrala termica Immergas si calorifere de otel.

Toate locuintele din acest imobil dispun de un loc de parcare inclus in pret amplasat in fata blocului.

Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 41990 euro pentru plata cash, existand posibilitatea achizitionarii prin orice modalitate de creditare bancara, adaugandu-se 2500 euro.

Comision 0% la cumparator!!!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22828

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-1 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-2 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-3 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-4 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-5 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-6 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-7 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-8 Apartament 3 camere 2 bai de vanzare pe Calea Cisnadiei comision zero-9

41.990 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.