Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala

97.150 €

Detalii

  • ID Anunț: # 29771

  • Adăugat la: 13:55, 25.11.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 65

  • An construcție 1950

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 516

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat la etajul intermediar 1 din 2, in Sibiu zona centrala, pretabil atat pentru investitie cat si pentru locuit, dispune de pod si pivnita.
Acesta dispune de locuri de parcare in curte cat si de o filigorie proprie.
Apartamentul se preda complet mobilat si utilat si dispune de o suprafata utila de 65 mp.
Finisajele apartamentului sunt executate doar cu materiale de cea mai buna calitate ( usa metalica intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan ).
Zona apartamentului este recunoscuta pentru liniste si foarte practica fiind foarte aproape de toate punctele de interes si drumurile principale ( centrul istoric, piata, scoli, gradinite, magazine, parc ).
Apartamentul dispune de centrala proprie care este in garantie, alaturi de izolatia apartamentului aduc un consum redus de gaze naturale.
Compartimentarea apartamentului este:
-Hol la intrare
-Bucatarie separata
-Dormitor
-Dormitor
-Baie


Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P11317

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-1 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-2 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-3 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-4 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-5 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-6 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-7 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-8 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-9 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-10 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-11 Apartament 2 camere in Sibiu cu pivnita pod si filigorie zona Centrala-12

97.150 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.