Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand

Acest anunț este inactiv.
76.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8274

  • Adăugat la: 14:17, 01.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 60

  • An construcție 2008

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 85

Descriere

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand, cu o suprafata utila de 60 mp si balcon de 5 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil construit in anul 2008 din caramida, cu loc de parcare, izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrarea in imobil.

Locuinta este compusa din hol la intrare cu acces in toate incaperile, respectiv in dormitor, in living cu acces in balconul inchis, in bucataria cu spatiu de luat masa si in baia cu cada.

Acesta detine imbunatatiri de buna calitate precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, parchet, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament mobilat si utilat este de 76.000 euro usor negociabil, pret ce include si locul de parcare.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22288

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-1 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-2 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-3 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-4 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-5 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-6 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-7 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-8 Apartament 2 camere etaj 1 balcon si loc de parcare de vanzare Strand-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.