Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca

60.990 €

Detalii

  • ID Anunț: # 23364

  • Adăugat la: 11:05, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 47

  • An construcție 2016

  • Etaj 5

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 4

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate si balcon de 9 mp, in Sibiu zona Doamna Stanca, complet mobilat si utilat, cu o suprafata totala de 58 mp din care 47 mp utili, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil construit din caramida in anul 2016, acesta dispune si de lift.

Este situat intr-o zona foarte buna, cotata foarte bine din punct de vedere imobiliar, cu numeroase puncte de interes comun in apropiere de: Promenada Mall, Piata Rahovei, Lidl, scoli, gradinite, banci, farmacii, spatii verzi, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos din care se face accesul catre toate incaperile, camera de zi cu acces la un balcon, dormitor foarte luminos, bucatarie inchisa mobilata si utilata si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si utilat este de 60.990 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23051

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-1 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-2 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-3 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-4 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-5 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-6 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-7 Apartament 2 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca-8

60.990 €

Manda Victor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.