Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei

65.000 €

Detalii

 • ID Anunț: # 24804

 • Adăugat la: 13:26, 12.05.2020

 • Anunț publicat de: Firmă

 • Suprafața utilă 57

 • An construcție 1990

 • Etaj 4

 • Compartimentare Decomandat

 • Vizualizări: 42

Descriere

Apartament renovat in anul 2018 alcatuit din 2 camere decomandate, 2 balcoane si pivnita, de vanzare pe Bulevardul Victoriei la doar cateva minute de Piata Mare din Sibiu.

Este situat la etajul 4 al unui imobil din caramida construit in anul 1990, dispune de o suprafata totala de 76 mp distribuiti astfel:

-un living spatios si modern cu iesire pe balcon

-dormitor

-o baie cu cada si geam de aerisire

-bucatarie

-hol

-al doilea balcon

Apartamentul dispune de imbunatatiri, precum: centrala termica cu calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, parchet, gresie, faianta, ( instalatia electrica si sanitara este refacuta in totalitate ).

Imobilul este amplasat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, fiind la 400 metri de Hotel Continental Forum, aproape de zonele de interes public, precum: birouri notariale, scoli, licee, facultate, restaurante, banci, transport in comun, Parcul Sub Arini ).

Pretul de achizitie al apartamentului este de 65.000 euro, se accepta si credit bancar fiind lipsit de sarcini.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23163

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-1 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-2 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-3 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-4 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-5 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-6 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-7 Apartament 2 camere decomandate 2 balcoane pe Bulevardul Victoriei-8

65.000 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.