Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0

Acest anunț este inactiv.
50.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7150

  • Adăugat la: 14:33, 05.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 39

  • An construcție 2019

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 103

Descriere

Apartament cu predare la stadiul de alb, de vanzare cu 2 camere decomandate, in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 39 mp si o suprafata construita de 53 mp, situat la etajul 2 din 2 al unui imobil construit in anul 2019, cu loc de parcare.

Locuinta va fi dotata cu: usa de PVC la intrare, centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, peretii zugraviti cu lavabila, interfon.

Locuinta are o compartimentare ampla compusa din: livingul deschis cu bucataria, dormitor, balconul foarte spatios, baie, hol.

Imobilul este localizat pe una din strazile bine cotate din Selimbar, in apropiere de magazine alimentare dar si alte puncte de interes public. Strada este asfaltata si beneficiaza de iluminat public.

Apartamentul se vinde la pretul de 50000 euro cu posibilitatea de achizitionare si prin credit ipotecar sau prima casa.

Comision zero!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22055

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-1 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-2 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-3 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-4 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-5 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-6 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-7 Apartament 2 camere de vanzare in Selimbar zona Triajului comision 0-8
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.