Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor

63.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22796

  • Adăugat la: 08:46, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 50

  • An construcție 2017

  • Etaj 3

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 8

Descriere

Apartament cu 2 camere, terasa, balcon si loc de parcare, situat in Sibiu Cartierul Arhitectilor, cu o suprafata de 50 mp utili, situat la etajul 3 din 3 al unui imobil construit in anul 2017 din caramida.

Locuinta este situata la 500 m de intrarea in oras, avand in apropiere magazine, statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi, scoli si gradinte.

Acesta este compus din living, dormitor cu iesire pe balcon, bucatarie cu spatiu de luat masa si iesire pe terasa, hol amplu la intrare, baie.

Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri, precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si utilat este de 63.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22970

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-1 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-2 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-3 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-4 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-5 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-6 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-7 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-8 Apartament 2 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Arhitectilor-9

63.000 €

Lupu Andreea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.