Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu

129.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 61781

  • Adăugat la: 15:49, 04.05.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 53

  • An construcție 2010

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 18

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in cartierul Marasti pe strada Aurel Vlaicu. Apartamentul, foarte luminos, este situat la parter inalt (peste garaje) si areo suprafata de 52 mp + o terasa generoasa semiacoperita, împrejmuită cu gard, înscrisă in CF ca proprietate privată, in suprafata de 40 mp, cu acces din ambele camere.
Este complet decomandat, compus din: hol, bucatarie inchisa, baie, living, dormitor, terasa. Orientarea apartamentului este spre sud si vest (este soare întreaga zi). Se vinde mobilat partial si cu bucataria utilata (frigider side-by-side, hota, cuptor electric, plita pe gaz, mobila de bucatarie realizata la comanda). Blocul este constructie noua, din cărămida, izolat la exterior (terminat in 2019), regim de inaltime 5 etaje + etaj retras, dispune de bariera la intrare, spațiu verde comun de aprox. 1000 mp, video-interfon, camere de supraveghere, 2 lifturi, garaj subteran cu acces la lift si parcari supraterane. Se gaseste in imediata apropiere de magazine (Kaufland, Lidl, Leroy Merlin), la 2 minute de mers pe jos de stațiile de transport in comun, si este retras de la strada principala.
Va invit la vizionare! P5568


Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-1 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-2 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-3 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-4 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-5 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-6 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-7 Apartament 2 cam cu terasa generoasa - Marasti, Aurel Vlaicu-8

129.000 €

La Strada Imobiliare

Pe site din 2021

CLUJ-NAPOCA, județ CLUJ
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.