Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia

Acest anunț este inactiv.
41.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6054

  • Adăugat la: 14:12, 12.08.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 36

  • An construcție 1980

  • Etaj 4

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 15

Descriere

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata construita de 43 mp, imobil construit din caramida in anul 1980, cu izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrarea in scara blocului.

Dispune de usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet, centrala termica cu calorifere din otel, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, gresie, faianta. Clasa de energie a apartamentului este A, proximitate fata de scoli si gradinite de prestigiu, avand numeroase statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi, institutii bancare, magazine, farmacii, parcarile au fost renovate oferind astfel mai multe spatii de parcare moderne.

In prezent apartamentul functioneaza in regim hotelier.

Locuinta dispune de o compartimentare foarte utila: hol spatios cu un cuier la intrare, living si dormitor, bucatarie cu loc de luat masa, mobilata si utilata cu aragaz, hota electrica, frigider si masina de spalat rufe, baie cu geam de aerisire naturala.

Acest apartament este foarte economic fiind racordat la o centrala termica proprie, cu cele mai mici costuri la utilitati, dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent.

Imobilul in care se afla locuinta este situat in cea mai cautata zona imobiliara a orasului, localizat in flancul al doilea fata de bulevardul principal, aici traficul este redus, cu multe locuri de parcare pentru locatari, spatiile verzi care ofera o liniste aparte.Pretul de vanzare al acestui apartament este de 41.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21942

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-1 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-2 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-3 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-4 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-5 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-6 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-7 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-8 Afacere la cheie regim hotelier 2 camere de vanzare in zona Cedonia-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.